Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk
MIT FORMÅL

Mit formål er at skabe inspirerende rammer med fornyelse, dynamik og magiske oplevelser

læs mere …
JEG KAN TILBYDE

Du har enestående muligheder for fornyelser. Kunst tilfører ny energi og overraskende udtryk

find ud af mere …
LAD MIG HJÆLPE DIG

Vil du gerne ændre dine omgivelser?
Lad mig hjælpe dig med udsmykning i hjem og kontor

kontakt mig nu …

Mine kunstretninger

Både indenfor Fotokunsten og min anden fotografi kan jeg tilbyde oplevelser ud over det sædvanlige. 
Mine keramiske værker kan ses som et supplement til mine fotografiske værker. Men de kan også sagtens stå alene og udsmykke et rum. 
Med en særlig teknik bygger jeg kuber og tårne af akrylbemalet multikanal karton til placering på et underlag. De væghængte objekter er fastgjort på en bagplade.

Hvilke værker skal pryde dine stuer og vægge?

Facts om Morten Funder Kunst

Med mine unikke løsninger til udsmykning, vil du altid føle dig inspireret og udfordret. Ved at gå på opdagelse i mine værker kan du måske opleve en dialog med det enkelte værk, fordi det er noget andet end det vi kender eller forventer os.
God kunst kan ikke defineres på andre måder end at kunst er god, hvis den individuelle person synes det er godt. Så hvis du synes noget kunst er godt, så er det god kunst.

Års erfaring

salg til firmaer og private

glade kunder
FRA MINE UDSTILLINGER

Har du brug for både
foto og keramik
samme sted

Når jeg afholder udstillinger viser jeg ofte mine fotografiske og keramiske værker sammen. Jeg kan også sammensætte en udstilling til jer, der kan tilføre fornyelse og dynamik i jeres vante omgivelser.

I øjeblikket kan udvalgte værker ses i Anneberg Kulturpark, hvor jeg har værksted/showroom sammen med min hustru, tekstildesigner Joan Berg.

Tidligere udstillinger

Mine kunder siger …

Når jeg afholder udstillinger, får jeg tit tilbagemeldinger fra mine kunder, både under og efter udstillingen.

Vi syntes dine billeder er rigtig flotte, og det er meget interessante motiver, og vi havde faktisk svært ved at vælge, da der var flere vi godt kunne lide. Det er ret flot at lave fototryk på lærred, og så har de en pris der gør, at man også som privat har mulighed for at købe dem.

Susanne Pedersen

Region Sjælland, kunstforeningen

Coop kunstforening har været super inspireret af Mortens Fotokunst, da det er en bred vifte af forskellige farver og motiver, det er ikke sidste gang vi udstille kunst fra Morten.

Randi Skov
front office assistent

Coop Koncernøkonomi

Din udstilling har været en stor succes. Vi er mildest talt meget begejstrede for dine værker.

Julie Jacobsen

Inspicos P/S

Kontakt mig! Få et tilbud på udsmykning af dit hjem / kontor

Udpluk af tilfredse kunder

Jeg arbejder løbende med at sikre og udvikle kvaliteten af mine værker. For de fotografiske værker omfatter dette hele processen fra fremstilling over udprintning til indramning af det enkelte færdige værk. 
Med hensyn til min keramik står jeg selv for hele fremstillingsprocessen med brænding i egen ovn. Jeg anvender kun materialer, hvis kvalitet jeg fuldt og helt kan indstå for.

Ud over en række interne kvalitetssikringsmekanismer arbejder jeg aktivt med at indhente feedback på mit arbejde fra eksterne samarbejdspartnere, kunder mv.

Sidste nyt

Her i min blog kan du følge med i mine aktiviteter.
Jeg skriver mest om mine udstillinger og andre events.

Kunstnerfløjen, etablering i stueetagen 2023

Både Joan og jeg er i løbet af foråret flyttet fra 2. sal og ned i stueetagen, hvor vi langsomt etablerer os på vores værksteder og i vores showroom. Vi[…]

Read more

SOUVENIR, årets sommerudstilling i Kunstnerfløjen

Med fællesudstillingen SOUVENIR har 20 af Kunstnerfløjens professionelle kunstnerne lavet årets sommerudstilling under temaet souvenir. Samtidig hermed har alle Kunstnerfløjens kunstnere løbende udstillinger på deres egne værksteder. Mit bidrag til[…]

Read more

Kunstdage i Odsherred 2023

Som optakt til pinsen er der i år fællesudstilling i Pakhus Galleriet i 14 dage både før og efter pinsen. Udstillingen løber således fra 13. maj indtil 10. juni. Udstillingen[…]

Read more

Kontakt mig

Du er altid meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.
Jeg svarer som regel samme dag men senest indenfor et par dage vedr. mit arbejde med min kunst.