“Bugten” 2021, censureret udstilling i Portalen i Greve

Jeg er blevet antaget med 3 værker til den censurerede kunstudstilling i Portalen i Greve. Alle værker er fra min serie af Urbane Abstraktioner, hvor jeg har arbejdet med indtryk fra den moderne arkitektur. Materialet er genbrugt multikanal karton, udskåret, sammenlimet og bemalet med akrylfarver.

Der er fernisering lørdag den 18. september 2021 kl. 14.00 – 17.00, og det vil glæde mig at hilse på dig. Det er nu tredje år Kunstforeningen Køge Bugt afholder sin censurerede udstilling i Portalen, Greves musik- og teaterhus, der ligger tæt placeret ved siden af Hundige S-togs station.

Udstillingen er åben torsdage og fredage kl. 14.00 – 17.00 og lørdage kl. 13.00 – 17.00 i perioden 18. september til 16. oktober 2021.

Portalen i Greve

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *